Американската топ марка MAGGIE SOTTERO в България

 

  Американската топ марка MAGGIE SOTTERO стъпва на българския пазар през декември

 

 

 

 

Харесваната от много булки по света марка MAGGIE SOTTERO съвсем скоро ще зарадва и красивите българки. Ексклузивен представител на фирмата за България е Bridal Fashion, агент на Pronovias Fashion Group и My Lady за нашата страна.

 

 

 

 

 

Марката включва 3 булчински колекции: едноименната - MAGGIE SOTTERO, SOTTERO MIDGLEY и DESTINATIONS, а линията от официални рокли на марката се казва - FLIRT.  Тези колекции са различни по вида си - MAGGIE SOTTERO е в по-романитичен стил, който определя тенденциите в булчинската мода за 2010 година, SOTTERO MIDGLEY е за дами, които държат на „разчупената елегнатност” и индивидуалност,  а DESTINATIONS е за булките, които обичат нежния и изчистен стил. Цветовете при булчинските рокли са диамантено бяло, слонова кост, екрю, сребристо, а за по-смелите – червеното и съчетанията от бяло и черно, които са хит при булчинския тоалет. 

 

Колекцията от официални рокли  FLIRT ще впечатли всяка елегантна дама. Материите са отново естествена коприна, сатен и тафта с копринен състав, а цветовете са изключително свежи и в интересни съчетания. Голямо внимание е отделено на детайлите, които грабват погледа и правят тоалета неповторим. На почит са голите гърбове,  асиметричните цепки и деколтета. Всяка рокля от тази марка е  придружена със специален сертификат за качество и автентичност.На състоялото се най-голямо сватбено изложене в света през м. септември 2009 г. в Харогейт, Англия, един от моделите на MAGGIE SOTTERO грабна наградата за най-красива булчинска рокля в конкуренция от рокли на над 400 булчински фирми - производители.

 

 

За контакти: бутик Bridal Fashion, ул. „Оборище” 72, тел: 02 944 12 75; 0888 80 68 93;  bridalfashion@abv.bg; www.maggiesottero.com

{START_COUNTER}