Бижута Marquise на корицата на списание СВАТБА

  

Бижута Marquise на корицата на списание СВАТБА

 

 

 

 

Прелестната Екатерина Дунева, която стана трета на конкурса МИСИС СВЯТ блесна на корицата на списание СВАТБА с кристални обици на бижутерската марка Marquise и тоалет My Lady. Красивата блондинка позира с изящните бижута с кристали Swarovski в цялата фотосесия на есенния брой на списанието. Обиците са от серията Paris на тазгодишната колекция Marquise и подхождат на всякакъв тип тоалети, както се вижда от фотосесията.

Кристалните бижута Marquise допълват перфектно пищния булчински корсет My Lady, с който е облечена Дунева. Без съмнение с тази комбинация от тоалет и бижута всяка булка ще бъде ослепителна.

 

Красавицата се появява с бижута Marquise не за първи път, наскоро Дунева позира с друг модел обици Marquise - Golden Stars ( вижте модела тук )

 

За разлика от повечето бутикови бижута, които се продават само в големите градове, бижутерията Marquise е достъпна за всеки, който желае да и се наслади. Всяка бъдеща булка може да поръча бижу от официалния онлайн бутик на марката Marquise на адрес www.boutique-marquise.com 

Междувременно, създателите на бижутерията Marquise обещаха да изненадат клиентите си със съвсем нова линия бижута уникати, на които никоя ценяща лукса и изяществото дама да не може да устои.

 

Научете повече за обиците от корицата тук!

 

 

 

Снимки: Списание СВАТБА

 
{START_COUNTER}