Колекция висша мода Atelier Aimee е в бутик Bridal Fashion

 

Новата колекция на италианската марка за висша мода Atelier Aimee е вече в бутик Bridal Fashion  

 

 http://www.bridalfashion.bg/images/aimee_1.jpg

Обичаната в цял свят италианска марка Atelier Aimee (aimee от фр. "обичана”) е вече в България и представя изящни сватбени и вечерни рокли висша мода. Шик, елегантност, скъпи материи за дамите с вкус и развито чувство за стил и естетика, тази марка представя една различна концепция за булчинската рокля.

Марката се състои от 3 сватбени модни линии – най-високият клас - Atelier Aimee Montenapoleone, романтичната – Eme Di Eme и елегантната – Pret a Porter Atelier Aimee. 

 

Колекция 2011 на Atelier Aimee Montenapoleone в три основни теми: е представена

 

1.Бяло и черно;

 

2.В градината на мечтите;

 

3.Принцеса Сиси.

 

Колекцията „бяло и черно” е вдъхновена от 60 те години и по специално от иконата на стила и елегантността – принцеса Грейс Кели.

Диамантеното бяло и черното са доминиращите цветове в цялата колекция. От копринените панделки на корсетите и на някои от полите до цветята и ръчните бродерии. Именно ръчната бродерия е запазен знак на роклите с марка Atelier Aimee. Черният цвят е красив контраст, който прави роклята свежа и различна. В черно са и аксесоарите – ръкавиците, бижутата и ръчно изработени цветя от коприна. Роклите са тип „принцеса”,  А - линия или тип „русалка”. Материите са:“Chantilly” и „Macrame”, копринена органза и копринен кралски сатен, който изглежда като посипан с диамантен прах. френски дантели

Друг акцент в черно бялата колекция са златистият цвят при някои от моделите и кристалите Swarovski в бяло, черно и светло злато. 

 

За колекцията „в градината на мечтите” са характерни цветята. Те са ръчно изработени от няколко вида коприна във всички отенъци на  жълтото, лилавото, синьото, розовото и цикламата. Корсетите на роклите са много прецизно изработени от най-фините материи в светло екрю, а полите са като облаци от копринен тюл. Красиви тюрбани от копринен тюл и цветя допълват тоалетите.

 

Колекцията „Принцеса Сиси” ни въвежда в атмосферата на Виена с нейните файтони, дворци и бални зали, в магията на Хофбург. Именно Принцеса Сиси е вдъхновила тази колекция. Дамите ще останат възхитени от безупречно бродираните фистони в цвят бледо прасковено, красиво оформените деколтета и полите в нежни отенъци на екрю, светло розово и праскова. Болера от коприна и пух допълват сватбените тоалети в тази тема. Като акцент при някои от роклите е кралско синият цвят.

 

Колекцията Eme di Eme е много свежа за булките с нежно излъчване, които са истински романтички. Цветовете са диамантено бяло с червени, коралови, сребристи, сини или черни акценти, а Pret a Porter Atelier Aimee е за дамите, които обичат елегантната линия, изчистените силуети и рокли, които подчертават фигурата.

 

Съвсем скоро стилните дами в България ще бъдат много приятно изненадани и от официалните рокли на марката. Много често Atelier Aimee разработва бални рокли за Dior, Gucci и Dolce&Gabbana, които са обличани от холивудски знаменитости на червения килим.      

 

Atelier Aimee е представена в нашата страна от Bridal Fashion – агент за България на Pronovias Fashion group, My Lady, Enzoani и Maggie Sottero и вече се предлага в едноименния бутик в София на ул. „Оборище” 72 след предварително записан час на тел: 02 944 12 75. 
 http://www.bridalfashion.bg/images/aimee_2.jpg
{START_COUNTER}