С черен хайвер и шампанско Маркиза Груп ООД отпразнува рождения си ден

 http://marquise-group.com/images/otkrivane%20boutique%20marquise%201.jpg 

НОВ СВАТБЕН БУТИК ОТВОРИ ВРАТИ В ШУМЕН

 

 

С черен хайвер и шампанско Маркиза Груп ООД отпразнува третия си рожден ден и откри новия си бутик в Шумен. Отбрания кръг гости, които се насладиха на стилната церемония, останаха очаровани от комбинацията между изтънчен интериор и продукти от най-висока класа и бяха единодушни, че новооткрития бутик е същинско бижу за ценителите на лукса и красотата без аналог в региона.

 

 

Луксозния бутик, в който дори и стените са декорирани с кристали Swarovski стана сцена на безпрецедентно за града ревю на булчинска и официални тоалети на световния моден гигант Pronovias, съчетани с уникалните ръчно изработени бижута Marquise с кристали Swarovski, представени от отбрани топмодели.

 

 

На снимката: Невена и Николай Пощарови - собственици на Маркиза Груп ООД

 

Гостите, сред които бе и съпругата на шуменския кмет, се надпреварваха да са сред първите, които ще се сдобият с едно от уникалните бижута Marquise, и ще се наредят в списъка с VIP клиенти на бутика, а собственичката Невена Пощарова обеща, че със събраната сума ще бъде направено дарение на местния дом за деца без родителска грижа. Кулминацията на събитието бе разрязването на голяма розова торта, а всички гости получиха специални подаръци с комплименти от Маркиза Груп ООД.

 

 

Посетете бутик Маркиза в Шумен - площад Освобождение - до хотел МАДАРА - тел. 0878 61 40 60

 

Онлайн бутик Маркиза можете да посетите на адрес www.boutique-marquise.com

 

 

 http://marquise-group.com/images/otkrivane%20marquise%202.jpg

На снимката - Невена Пощарова с топмоделите на модна агенция FH1 





{START_COUNTER}