PRONOVIAS кръсти една от роклите си БЪЛГАРИЯ

 

Лидерът на световният булчински пазар PRONOVIAS отново показа висока класа на състоялото се наскоро при най-строг пропускателен режим ревю в каталунската столица Барселона. Над 2000 отбрани гости и официални представители на марката от цял свят се възхитиха на творчеството на безспорните гении в модата – Валентино, Ели Сааб и Мануел Мота.

 

 

 Нов дизайн, съвършени кройки, специално създадени материи и нежни пастелни цветове ще зарадват бъдещите булки.Ливанският магьосник Ели Сааб отново изненадва с много фантазия и лукс. За колекция 2010 са характерни както съчетаването на 4 вида дантела в една рокля с много ръчна работа, така и изчистените модели от коприна, с богати шлейфове в задната част и силно подчертана талия.„Архитектът на мечтите” – Валентино и този път ще зарадва своите почитателки с елегантна линия на роклите и прибрани силуети. Новите елементи в булчинската колекция на дизайнера са характерни за деколтето.   

 

Приятна изненада поднася главният дизайнер и креативен директор на  PRONOVIAS – Мануел Мота.Освен елегантните модели от естествена коприна и специално създадени дантели дизайнерът е създал и нова линия в колекцията, като основно е наблегнал на талията. Красиви и нежни корсети от естествена коприна и дантела обгръщат тялото, а долната част на роклята е или много пищна или супер елегантна. Освен цветовете бледо екрю, екрю и оптично бяло, в булчинския тоалет смело навлизат и най-светлите нюанси на розовото, синьото, сьомга и зеленото.  Колекцията от официални рокли е отново много елегантна, изработена от естествена коприна във всичките й варианти – бамбула, мантила, шантунг и копринен сатен. Роклите подчертават талията, дизайнът е разчупен, а цветовете са make up, червено, черно, кралско и тъмно синьо, корал и жълто.Като реверанс към многобройните български почитателки на марката PRONOVIAS, един от най-хубавите модели в колекцията се казва “БЪЛГАРИЯ”.  Част от колекция 2010 е вече в бутик Bridal Fashion (www.bridalfashion.bg), официален представител на PRONOVIAS за нашата страна, а цените на роклите са най-ниските в Европа.

 

 

 

 

 

 
{START_COUNTER}