Деми Мур се омъжи пред погледа на Брус Уилис

На сватбата са присъствали над 100 знаменитости, измежду които вторият съпруг на Деми Мур – Брус Уилис
26 сеп 2005 06:25,
Деми Мур се омъжи пред погледа на Брус Уилис
Щастливото младо семейство, заедно с бившия съпруг на Деми - Брус Уилис и трите им деца Снимка:Корбис
Холивудската актриса Деми Мур се омъжи на тайна церемония в Събота вечерта за 15 години по-младия от нея актьор Аштън Кътчър.

Никой от звездната двойка не бе открит за коментар, но реномираното списание Пийпъл го обяви още в неделя сутринта. На сватбата са присъствали над 100 знаменитости, измежду които вторият съпруг на Деми Мур – Брус Уилис, актрисата Луси Лиу, както и трите деца на Мур от брака и с Уилис.

Звездата известна с участието си във филми като “Дух” и “Стриптийз”, започна да се среща с Кътчър през 2003-а, когато направи голямото си завръщане с втората част на “Ангелите на Чарли”.

Съпругът и, Аштън Кътчър има доста по скромна филмография, но за сметка на това все в касови продукции, като “Познай Кой” и “Пич, къде ми е колата?”. Освен това той доби широка популярност след шоуто си по MТV “Punk’d”.

Това е първия брак за младият Кътчър (27) и трети за Деми Мур (42), която в периода 1980-84 бе омъжена за музиканта Фреди Муур, а от 1987 до 2000 г, за Брус Уилис. Освен това Деми има и три дъщери от брака си с мистър “Умирай трудно”, съответно на 17, 14 и 11 години.

Бракът между Мур и Кътчър даде повод на много медии да твърдят, че в Холивуд се прокарва нова тенденция, а именно млади момчета да се женят за далеч по-възрастни жени, обратно на тенденцията млади момичета да се женят за по-зрели мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание