неделя, 18 април 2010 г.

Булка в роклята на Кари Брадшоу

Сара Джесика Паркър отдавна се е превърнала в световна модна икона, известна със своите смели съчетания и атрактивни рокли при появата си на червения килим. Някои от роклите на нейната героиня Кари Брадшоу във филма "Секса и Градът", са се превърнали в нейна запазена марка.

Такъв знаков модел е и късата бяла рокля с голямо златно цвете на едното рамо. Ако и вие сте достатъчно смели и имате перфектните мерки на Сара Джесика Паркър, то това е идеалната булчинска рокля за вас.


КЪСА БЯЛА РОКЛЯ КАРИ БРАДШОУ

Марша Крос изглежда по-скоро като истинска Пепеляшка на бала отколкото като «отчаяна съпруга» при появата си на наградите Ейми 2009 година. Тази страхотна рокля в бледо прасковен цвят с деликатна апликация от дантела върху богати поли от тюл носи изискания стил и романтика на парижката мода.


БУЛЧИНСКА РОКЛЯ В ПАСКОВЕН ЦВЯТ

вездата от „Широко затворени очи” и „Мулен Руж”, Никол Кидман както винаги е изключителнo елегантна, сдържана и стилна. Нейният избор за червения килим на наградите Glamour 2008 в Карнеги Хол е божествена бяла рокля с богата украса от паети и камъни под бюстието.

ДЪЛГА БУЛЧИНСКА РОКЛЯ СЪС ЗЛАТНА ДЕКОРАЦИЯ


Няма коментари:

Публикуване на коментар